Yjet me mesazhe për izolim

44

Aktori Kevin Bacon i ka prirë një ekipe aktorësh nëpër rrjetet sociale që kanë kërkuar nga njerëzit të izolohen në shtëpi për të ndalur përhapjen e koronavirusit.

Ylli i filmave “Footloose” dhe “Taking” Chance”, përmes Twitterit kërkoi nga njerëzit të qëndrojnë në shtëpi.

Mesazhe të ngjashme kishin edhe Elton John e Demi Lovato të përcjell nga David Backham dhe aktorja Millie Brown, transmeton KOHA.

Këtij grupi yjesh i janë bashkuar edhe Miley Cyrus, Ariana Grande, Taron Egerton, Mariah Carey dhe Sharon Stone.

Nga përhapja e koronavirusit janë infektuar 250 mijë persona dhe janë vrarë më shumë se 12 mijë.

Comments are closed.