Yjet e ‘Mëhallës sonë” e zgjuan Karmenin 18 vite më vonë (video)

Shkup, 25 janar – Seriali televiziv ‘Mëhalla jonë” që u emitua nga viti 1999-2004 do të mbahet mend si një nga projektet më të suksesshme të vendit tonë. 18 vite më vonë pas imitimit të parë të serialit, aktorët që aktruan Beni, Ice, Zana, Xhejlan, Mali dhe Darko e zgjuan Karmenin në hapësirën e njëjtë ku u shoqëruan para dy dekadash.

Projekti ishte financuar nga USAID dhe promovoi bashkëjetesën në 5 sezona me gjithsej 40 epizoda nëpërmjet fëmijëve.

 

 

https://www.facebook.com/USAIDMacedonia/videos/1562963623780393/