Yjet e futbollit, si të ishin personazhe të “SuperMario” (VIDEO)

Një tifoz futbolli ka menduar të transformojë lojën e famshme kompjuterike “SuperMario” duke i shtuar disa personazhe të botës së futbollit dhe aventurave të tyre gjatë vitit të fundit, sigurisht me nota humoristike. Si është të luani “SuperMario” me Gonzalo Higuain dhe Kristiano Ronaldo dhe si e mbyllin ata lojën? Shiheni në videon në vijim…

https://www.youtube.com/watch?v=8rjVBtU7sxw