Xhemaili: Në Konviktin “Seniq” ka energji elektrike

11

Shkup, 26 maj  Drejtori i  Konviktit “Tome Stefanovski Seniq”, Lulzim Xhemaili, sot  përmes një njoftimi  i përgënjeshtroi akuzat e VMRO-DPMNE-së  se objekti ende nuk ka energji elektrike.

“Dua  të jem vetëm transparent dhe të informoj opinionin se në Konviktin “Tome Stefanovski Seniq” më 22.05.2019  në orën 14 u ndërpre furnizimi me energjinë elektrike për shkak të një borxhi të mbetur. Energjia elektrike është lëshuar dje më 25.05.2019  në orën 19. E përgënjeshtroj informacionin se  Konvikti ende nuk ka energji elektrike”, citohet në reagimin e Xhamailit.

Për pyetje shtesë ai paralajmëroi takim me mediat nesër në hapësirat e Konviktit në orën 11:00.

Comments are closed.