Xhaferi në pritje festive te z. z. Stefani

Shkup, 9 janar – Kryetari i Kuvendit të Republikës së Maqedonisë, Talat Xhaferi sot mori pjesë në pritjen festive të organizuar nga kryepeshkopi i Ohrit dhe Maqedonisë, z. z. Stefani.

Pritja ishte organizuar me rastin e Krishtlindjeve dhe festës së Shën Martirit të parë Stefan.