WhatsApp është shumë lehtë i përgjueshëm

41

Julian Assange ka publikuar 8761 dokumente që tregojnë se si përgjohemi nga CIA, përmes kësaj teknologjie. WikiLeaks ka bërë të ditur që mesazhet nga aplikacioni online ‘WhatsApp’ shumë lehtë mund të përgjohen dhe të lexohen nga të tjerët, duke ju referuar dokumenteve të CIA-së. Sipas wikiLeaks, CIA ka hakuar softwerat e telefonave të mençur dhe kompjuterët, ndërsa televizionet përmes mikrofonave.

Comments are closed.