Vuçiqit i miratohet vizita në Kosovë

“Ne bazë të kërkesës, të cilën presidenti i Serbisë ua ka dërguar insitucioneve të Republikës së Kosoës, për vizitë në Kosovë, ne i kemi dhënë leje dhe presim nga ai që t’i respektojë rregullat e lejes gjatë qëndrimit në Kosovë”, ka deklaruar Zyberaj.

Vuçiq ka bërë kërkesën për të vizituar Kosovën të shtunën dhe të dielën, më 20 dhe 21 janar.

WP Facebook Auto Publish Powered By : XYZScripts.com