Vret gruan dhe dashnorin e saj, i zuri duke kryer marrëdhënie seksuale (+18 FOTO)

Një burrë është akuzuar për vrasje pasi vrau gruan e tij dhe të dashurin e saj, pasi i zuri ata duke kryer marrëdhënie seksuale. Juan Carlos Garcia, 42 vjeç, besohet se e ka pranuar vrasjen ndaj Sandra Castellanos, 39 vjeç, dhe të dashurin e saj Noe Gomez, 35 vjeç, në shtëpinë e tyre familjare në Atlantico, Kolumbi. Rojet e sigurisë dyshuan se gruaja ishte në një lidhje jashtëmartesore. Ajo ftonte të dashurin e saj kur burri i saj ishte në ndërrimet e natës dhe planifikoi një lloj kurthi që ‘ta zë atë gjatë aktit’, bën të ditur policia. Tre fëmijët e çiftit ishin duke fjetur në shtëpi kur Garcia kishte qëlluar ata dy gjatë orës 21:00 me 4 gusht. Rojet e sigurisë ishin paguar për t’u larguar nga vendi i ngjarjes, në mënyrë që kryesi i veprës të kapte gruan dhe dashnorin e saj gjatë aktit. Përkundër krimit të bërë, burri i viktimës nuk ka shprehur asnjë pendim për aktin e kryer. Policia ka deklaruar se ai tani është në paraburgim, ndërsa për fëmijët e tyre do të kujdesen familjarët.