VMRO-së “pika që s’i bie”, se LSDM-ja “paguan faturën”!

-Ndoshta s’ka qenë përherë intenca, por rastësia dhe vizioni politik ka bërë që LSDM-ja të ketë hedhur ndonjë gur më tepër në themelet e Maqedonisë, me vendimet e guximshme që kanë shkuar shpesh në dëm të vetin, ndryshe nga VMRO-ja, e cila fjalët e mëdha nuk kishte guximin t’i shndërrojë në vendime me interes shtetëror … Vazhdoni me leximin e VMRO-së “pika që s’i bie”, se LSDM-ja “paguan faturën”!