VMRO: Rritja e energjisë elektrike, manipulim

45

Shkup, 31 korrik – VMRO-DPMNE reagoi ndaj njoftimit të Komisionit Rregullator të Energjetikës se çmimi i energjisë elektrike do të rritet.

VMRO beson se LSDM manipuloi qytetarët me këtë rritje që u paralajmërua edhe para zgjedhjeve. Sipas tyre, paratë nga energjia elektrike e rritur do të shkojnë në ELEM dhe MEPSO.

Comments are closed.