VMRO: Që dy vjet e gjysmë Maqedonia po fundoset

2

Shkup, 12 gusht – Që dy vjet e gjysmë Maqedonia po fundoset, Ekonomia e Maqedonisë është vlerësuar me zero nga afaristët gjermanë.

Borxhi publik është rritur më shumë se gjysmë miliardë euro, ndërsa nuk ka kurrfarë investimi.

Niveli i investimeve kapitale në dy vitet  e fundit është më i ulët që nga pavarësia e deri më sot.

Standardi i jetesës është ulur. Në vend të rritjes dhe zhvillimit kemi zhvatje dhe krim.

Maqedonia me Zaevin shkon teposhtë. nevojiten dorëheqje urgjente dhe shpallje të zgjedhjeve të parakohshme parlamentare, e jo floskule të zbrazëta.

Comments are closed.