VMRO: Për hyrje në BE duhen reforma dhe shumë punë

3

Partia opozitare maqedonase VMRO-DPMNE, përmes një kumtese për media thekson se Zoran Zaevi dhe LSDM-ja do t’i humbin zgjedhjet e parakohshme parlamentare.

Ata thonë se kryeministri në largim, i ka shitur interesa kombëtare dhe nuk ka marrë datë për negociata nga BE,

“As Macroni, e as ndonjë politikanë tjetër, nuk e kanë gënjyer Zaevin se do të anëtarësohet në BE nëse e ndryshon emrin e shtetit. Për hyrje në BE janë të nevojshme reforma dhe shumë punë. Zaev nuk ke ka bërë as njërën, e as tjetrën”, thonë nga VMRO-DPMNE.

Ata shtojnë se qeveria nuk i ka dhënë argumente të mjaftueshme miqve ndërkombëtar.

Comments are closed.