VMRO-DPMNE do të protestojë para gjyqit në 13:30

Shkup, 28 nëntor – VMRO-DPMNE i fton gjithë anëtarët dhe simpatizantët e partisë të dalin para Gjykatës themelore në Shkup sot në 13:30.

“Policia me kërkesë të Zaevit nuk e respektoi imunitetin e deputetit, arrestoi anëtarë të kryesisë qendrore, deputet, ish funksionarë… ftojmë të gjithë të dalin në protesta”, thuhet në komunikatën e VMRO-së.