VMRO-DPMNE: Autoritetet të përgjigjen ku janë shpenzuar 700 milionë eurot për aq sa është rritur borxhi publik

1

Zoran Zaev dhe Nina Angelovska sërish me projekte kuazi i gënjejnë qytetarët. Zaev dhe Angelovska duhet të përgjigjen ku janë shpenzuar rreth 700 milionë euro, para për të cilat është rritur borxhi publik pasi Zaev është në pushtet.

Për rreth 700 milionë euro është rritur borxhi publik, ndërsa nuk shohim asnjë koment nga 600 kilometrat e premtuara autostradë e RE, 550 kilometra rrugë të REJA magjistrale ose 1.100 kilometra rrugë të REJA lokale.

Transparencë është kur Zaev do të thotë ku janë shpenzuar ato 700 milionë euro dhe me këtë rast asgjë nuk është bërë.

Zaev plëngrishës i shpenzon paratë e qytetarëve. Këto tre vite aq sa Zaev është në pushtet, Maqedonia vetëm stagnon dhe humbë.

Qendra për komunikime e VMRO-DPMNE-së

Comments are closed.