Vjosa dridh Kuvendin: Nuk do të votoj kundër kësaj qeverie, nuk votoj kundër vullnetit të popullit

335

Vjosa e dridh Kuvendin: Unë nuk do të votoj kundër kësaj qeverie, nuk votoj kundër vullnetit të popullit Vjosa Osmani ka dridhur Parlamentin e Kosovës me fjalimin para deputetëve.

E mbaj fjalën që ua dhash qytetarëve, jo koalicion me PAN-in!

Unë nuk do të votoj kundër kësaj qeverie, nuk votoj kundër vullnetit të popullit. Do të votoj kundër çdo mocioni që e len Kosovën pa ministra si Lumir Abdixhiku e Arben Vitia.

Ajo ka shpërthyer në lot duke lexuar letren e Kosovare Kelmendit, vajzës së Nekibe Kelmendit. “Nëse bie kjo qeveri, ne do ti lëmë edhe varrezat dhe do të ikim prej këtu”, i ka shkruar Kelmendi.

Comments are closed.