Vjedhje si kjo në Fushë-Kosovë nuk keni parë, shikoni si e thyejnë dyqanin (VIDEO)

18

Një lokal i pajisjeve profesionale në Fushë Kosovë është plaçkitur mbrëmë
Siç shihet në këtë video të siguruar nga Indeksonline, lokali në fjalë plaçkitet nga dy persona.

Të dyshuarit me maska kanë hyrë brenda lokalit me veturën e tyre, dhe kanë vjedhur disa pajisje, si motorë që shërbejnë për prerje të drunjve.

Rasti është paraqitur në Polici.

Comments are closed.