Vjedhin makinën për një minutë – pa çelës (VIDEO)

5

Hajdutët kanë vjedhur një veturë në Manchester në mënyrë “paqësore”.

Makina u vodh në më pak se një minutë. Hajdutët përdorën një teknikë rele – për zhbllokimin e makinave në mënyrë elektronike dhe ndezjen, transmeton kp.

Vjedhja mund të kryhet përmes një mjeti që mund të blihet në internet, i cili forcon sinjalin kryesor të çelësit dhe hap dyert e veturës.

Comments are closed.