VIDEO që ka “tërbuar” botën arabe

Në këngën e titulluar “Hwages”, shihen femra me ferexhe që ecin me skateboard dhe luajnë basketboll. Kënga e publikuar në “Youtube” ka marrë më shumë se 2.5 milion klikime, por ka acaruar myslimanët konservatorë arab. Ajo është cilësuar si e “pështirë” nga shumë komentues në Arabinë Saudite.