Vetëvrasje në Shkup

317

Rreth orës 21:20 në Shkup, në bulevardin “Koço Racin” një person ka kryer vetëvrasje në banesën e tij. Bëhet fjalë për 68 vjeçarin M. Q i cili është varur në banesën e tij. Prokurori publik dhe ekipi për ekspertizë e SPB Shkup ka bërë hetimin e vendit të ngjarjes, ndërsa me urdhrin e Prokurorit publik trupi i viktimës është dorëzuar për obduksion.