Vetëvendosje propozon datën e protestës së opozitës

Vetëvendosja dhe LDK-ja kanë vazhduar negociatat për mundësinë e organizimit të një proteste javën tjetër, kundër diskutimit të kufijve.

Burimet e afërta me LDK-në i kanë thënë Ktv-së se propozimi i Vetëvendosjes është që protesta të organizohet të shtunën e ardhshme, më 15 shtator.

LDK-ja ende nuk ka marrë qëndrim zyrtar nëse do të bëhet pjesë e protestës, por disa zyrtarë të lartë të saj kanë dalë kundër. Ndërkohë, PSD-së nuk i ka shkuar ftesa e Vetëvendosjes për pjesëmarrje në protestë.