Vetëm një gotë në ditë dhe jetoni mrekullinë!

Uji në të cilin është zier orizi është i shkëlqyer kur keni viruse në stomak, pengon sëmundjen e Alzheimerit, është parandalues i shfaqjes së kancerit… Nëse keni probleme me stomakun, të shkaktuara nga virusi apo nga ushqimi i prishur, pini ujin e orizit. Proteinat nga orizi ndihmojnë që të stabilizoni funksionet e zorrëve. Edhe pse kjo gjë akoma nuk është konfirmuar, hulumtimet kanë treguar që konsumimi i këtij uji mund të pengojë sëmundjen e Alzheimerit. Ky ujë duhet të përdoret si ilaç kundër etheve, sepse kompenson humbjen e ujit për shkak të etheve. Aq më parë, kthen materiet e humbura ushqyese dhe përshpejton procesin e këndelljes. Ai mund të përdoret si një ilaç për gripin dhe temperaturë tek fëmijët, sepse ndodh që parandalon humbjen e ujit për shkak të rritjes së temperaturës dhe të vjellave. Ai përshpejton procesin e shërimit të trupit. Konsumi ditor i ujit të orizit shërben si një parandalues i shfaqjes së kancerit. Kjo është një nga aftësitë më të mëdha të këtij ‘uji magjik’.