Vetëm me meshkuj, mbyllet klubi i grave milionere kineze

3

U quajt “Hapësirë Perfekte”: një klub privat në qendër të Shangait, i rezervuar për zonjat me të paktën 20 milionë juan në portofol (rreth 3 milionë euro).

Stafi i shërbimit të gjithë meshkuj, të rinj, lartësi minimale prej një metër e tetëdhjetë, me praninë e mirë dhe në dispozicion për ‘zbavitje’. Në fotot e faqes së internetit të klubit, shfaqen pamje të të rinjve të rreshtuar në dy rreshta në të dyja anët e sallës së hyrjes, në “gjysmë smoking”: këpucë prej lëkure, pantallona të zeza, pranga të bardha, mansheta dhe asgjë tjetër; ose në uniformë maskuar me maskë të zezë në fytyrë. 1600 metra katrorë e “Hapësirës Perfekte” ishin të pajisura me dhoma të mbyllura për intervista konfidenciale mes konsumatorëve dhe kamerierëve. Takimet fillojnë nga 1,000 juanë dhe paga mujore e modelëve ishte 80,000 juan (mbi 10 mijë euro), “për një punë relaksuese”.

Pas të paktën pesë vjet të aktiviteteve të nderuara dhe të suksesshme, klubi u mbyll nga policia, kur fotot e ditëlindjes së festës së një prej djemve, 28 vjeç, janë bërë virale në rrjetet sociale aziatike. Një milionere, kishte bërë 28 dhurata, një për çdo vit: në mes të paketave edhe një Audi, një biçikletë, një kupë ari, 280,000 juan në para kesh. Në platformën “Weibo”, postimi me këtë histori u pa 400 milionë herë. Mes komenteve: “Motra, nëse do të bëheni të pasura, mos më harroni: më çoni në Hapësirën e Perfekte”.

Historia e kronikës së zezë dhe rozë, ka përfunduar në shtypin e Pekinit, ku një reporter i gazetës “Global Times”, gazeta e partisë, ka kërkuar për hollësi të mëtejshme në policinë e Shangait, e cila ka dalë me një deklaratë. “Gazeta e Rinisë”, ka cituar një nga djemtë e klubit për milionere, sipas të cilit festa e ditëlindjes së shumëpërfolur, nuk ishte më luksozia në të cilën ai kishte qenë ndonjëherë. “Ne nuk shkojmë për aventura seksuale, por kemi nevojë për emocion”, tha një grua për “South China Morning Post”. Sipas pronarit të klubit në Shanghai, tani i mbyllur, ai ka dhjetë dhoma të tjera të shpërndara në qytetet kryesore kineze.

Comments are closed.