Veprimi i shëmtuar i Megan Rapinoe me një fëmijë që është duke u kritikuar në Amerikë

Megan Rapinoe vazhdon të jetë në qendër të vëmendjes pasi shkëlqeu në Kupën e Botës me Amerikën. Por, tani për veprime aspak pozitive. Gjatë ceremonisë në vendlindje për titullin e fituar, një fëmijë i afrohet kapitenes së Amerikës, e cila pavarësisht se pranon t’i dhurojë autograf dhe ia nënshkruan topin – e injoron totalisht atë. Rapinoe nuk i kushton aspak vëmendje fëmijës, veprim që është duke u kritikuar nga të katërta anët.