Venezuela, rrëzohet helikopteri ushtarak, vdesin të gjithë anëtarët e ekuipazhit

4

Karakas, 5 maj Të gjithë shtatë anëtarët e ekuipazhit e kanë humbur jetën gjatë rrëzimit të një helikopterti ushtarak në Karakas, kumtoi Ministria e Mbrojtjes e Venezuelës.

“Helikopteri ka fluturuar nga Karakasi në Shtetin federal Kohedes, ku gjendej presidenti Nikola Maduro”, thuhet në kumtesë.

Autoritetet e hetojnë shkakun e fatkeqësisë.

Helikopteri është përplasur në mal në Karakas.

Në helikopterin ka pasur dy nënkolonelë dhe pesë oficerë.

Comments are closed.