Vendosen shtylla betoni në trotuaret në Strugë

0

Strugë, 10 gusht  – Ndërmarrja publike komunale nga Struga vendosi shtylla betoni në trotuaret në zonën qendrore të qytetit.

Qëllimi, siç informojnë nga ndërmarrja, është të parandalohet ngjitja e automjeteve në shtigjet për këmbësorë dhe të rritet siguria e kalimtarëve.

Shoferët jo të ndërgjegjshëm automjetet e tyre i parkonin në trotuaret dhe pamundësonin lëvizjen e këmbësorëve

Comments are closed.