Vendosen semaforë të rinj për këmbësorë në bulevardin “Hristijan Todorovski Karposh” në Çair

37

Shkup, 13 janar – Në bulevardin Hristijan Todorovski Karposh, përballë parkut në Çair, po vendosen semaforë të rinj për këmbësorë. Këto semaforë vendosen me kërkesë të qytetarëve, sepse në këtë lokacion në të kaluarën ka pasur një numër aksidentesh trafiku, informon Qyteti i Shkupit.

Nga Qyteti i Shkupit shtojnë se instalimi i semaforëve duhet të përfundojë gjatë javës tjetër, nëse lejojnë kushtet e motit, ndërsa vënia në punë e tyre do të realizohet pas përfundimit të plotë të procedurave administrative me EVN dhe vendosjes së të gjitha instalimeve të nevojshme elektrike dhe njehsorëve.

Ata kujtojnë se së bashku me NP “Rrugët dhe Rrugët” po punojnë vazhdimisht në mirëmbajtjen e sinjaleve ekzistuese dhe instalimit të sinjaleve të reja horizontale dhe vertikale të trafikut, në mënyrë që të rrisin sigurinë e trafikut për të gjithë pjesëmarrësit.