Velkovski: MPB-ja nuk ka mundësi ligjore t’i publikojë incizimet nga rasti me policen

Shlkup, 4 mars – MPB-ja nuk ka mundësi ligjore t’i publikojë incizimet nga rasti me policen, deklaroi në konferencën e sotme për shtyp drejtori i Byrosë për Siguri Publike, Llazo Velkovski.

Lidhur me këtë rast, Velkovski e përsëriti deklaratën e djeshme të ministrit Oliver Spasovski se nga ana e MPB-së tërë materiali që u sigurua për rastin me policen, u dorëzua deri te Prokuroria themelore publike.

“Për incizimet ekziston procedurë ligjore në kornizat e të cilave sigurohen dhe dorëzohen deri te PTHP. Prej atyre shkaqeve ne nuk jemi në mundësi t’i publikojmë incizimet në media, por obligim ligjor është t’i dërgojmë deri te PTHP”, tha drejtori i BSP-së.