Vdes Momir Bullatoviq

9

Ish kryetari i Malit të Zi, Momir Bullatoviq vdes në moshën 63 vjeçare.

Bulatoviq ishte kryetari i Malit të Zi prej vitit 1990 deri në vitin 1998 dhe kryeministër i Qeverisë federative të RF Jugosllavisë prej vitit 1998 deri më 2000, transmeton Vjesti.

Sipas mediave, ai me siguri ka vdekur nga sulmi në zemër.

Comments are closed.