Vdekja po kërcen afër relaksit, xhirimi i fundit nga plazhet greke po trondit pushuesit

Athinë, 19 qershor – Derisa shumica bëhen gati që të kalojnë ditë pushimi në bregdetin grek sigurisht që nuk mendojnë për rezikun që mund të pasojnë në plazhet atje, transmeton KOHA.

Edhe pse të gjithëve ju bie ndërmend vjedhja dhe mashtrimi, reziku shpesh ndohet aty agër, vetëm një hap nga plazhi ku pushohet nga zërat e dallgëve.

Një xhirim më i ri nga plazhet atje ka habitur të gjithë, në atë shihet se si dy gjarpër në dyluftim në afërsi të plazhit e që fillimisht duken si dy koka në rrërë e kjo ka detyruar të gjithë që të kenë kujdes në plazhet greke.