Vazhdojnë protestat antiqeveritare në Bullgari

25

Sofje, 13 korrik – Protesta të reja janë caktuar kundër Qeverisë  për sot në Sofje, Varna, Burgas, Stara Zagora , Haskovo dhe disa qytete të tjera në Bullgari.

Kërkesat kryesore të protestuesve janë dorëheqja e Qeverisë dhe kryeprokurorit.

Protestat deri më tani janë të qeta. Prani të rritur e policisë ka në të gjitha qytetet.

Sloganet nën të cilat protestojnë janë – “Protestoj që të mos emigroj”, “Duam ardhmëri për fëmijët tanë”, “Bullgaria e popullit, e jo e mafies”.

Comments are closed.