[adning id="476476"]

Vazhdojnë aksionet parandaluese të MPB-së dhe KRS-së “Vozit i çlodhur!”

13

Shkup, 31 korrik  – MPB-ja dhe KRSKRR vazhdojnë me aktivitetet parandaluese në suaza të fushatës “Vozit i çlodhur”, ndërsa sot, në prag të Ilindenit, ishin zbatuar aktivitete në Prilep, kumtoi MPB.

Porositë dhe këshillat të cilat MPB dhe KRSKRR nga Prilepi i dërgojnë deri te të gjithë pjesëmarrësit në komunikacion  janë porosi për pjesëmarrje të sigurt, përgjegjëse në komunikacionin gjatë  fundjavës së vazhduar, por edhe më tutje.