VATANMED OFRON 15% ZBRITJE DHE KONSULTIME FALAS PËR ÇDO KLIENT TË REGJISTRUAR

Klinika më e mirë për transplantimin e flokëve në Ballkan, VatanMed, me rastin e hapjes së klinikës së saj të parë në Shkup- Maqedoni, klientëve të saj të ardhshëm u ofron zbritje prej 15% të shërbimeve si dhe mundësi për konsultim falas në klinikën e re të hapur.

Çdo gjë që duhet të dini për transplantimin 

  • Procedura është tërësisht pa dhimbje
  • Metodat janë më modernet në botë dhe janë të zhvilluara nga ekspertë turk të cilët janë bindshëm më të mirë në këtë fushë
  • Ekipi i ekspertëve i VatanMed është çdoherë i gatshëm për pacientët e saj
  • Rezultati më i mirë kërkon durim, kujdes dhe përmbajtje në udhëzimet që i merrni nga ekspertët tanë
  • Procedura përfundon për një ditë dhe më pas mund të ktheheni në obligimet e juaja të përditshme

Nëse keni nevojë për procedurë për transplantim të flokëve, mjekrës apo vetullave, nevojitet vetëm ta plotësoni formularin më poshtë dhe ekipi i klinikës do t’ju kontaktojë së shpejti.

Advertisements

Shfrytëzoni këtë mundësi ekskluzive që të fitoni zbritje prej 15% të të gjitha shërbimeve si dhe konsultim falas në klinikën tonë duke plotësuar këtë formular:

 

 

 Detajet për kompaninë 

Ordinanca gjendet në kompleksin Mavrovasja, Shkup.

Në kuadër të klinikës bëhet transplantimi i flokëve, mjekrës dhe vetullave me ndihmën e metodave dhe trajtimeve më të reja botërore. Kompania me seli kryesore në Stamboll, punon suksesshëm 16 vjet dhe është e përhapur në 17 vende të botës. Mijëra burra dhe gra që morën pamje të re dhe të freskët në klinikën VatanMed janë treguesi më i mirë i profesionalizmit dhe suksesit të ekipit.

Procedurat e transplantimit kryhen nga ekspertë të shquar, procedurat janë pa dhimbje, ndërsa pacientët pas 24 orëve kthehen në aktivitetet e tyre normale. Të gjitha operacionet kryhen me nivel të lartë komoditeti në një ambient spitalor të sterilizuar.

Garancia e të gjitha shërbimeve vlen në secilën prej klinikave VatanMed në mbarë botën.

Më shumë detaje mbi metodat e transplantimit, fotot e pacientëve dhe informacione të tjera në lidhje me procedurat mund t’i gjeni në faqen e internetit www.vatanmed.com, faqen në facebook https://www.facebook.com/vatanmedmacedonia/ dhe faqen në instagram https: // www. .instagram.com/vatanmedclinicmacedonia/

Për KONSULTIM FALAS, mos ngurroni të na kontaktoni në telefonat e mëposhtëm:

për maqedonisht: +389 70 503 490

për shqip: +389 70 503 480