Varret luksoze të mafias ruse (FOTO)

566

Bosët e mafias ruse duan që njerëzit t’i kujtojnë përherë për jetën e tyre luksoze. Këtë gjë e duan edhe pasi ata të vdesin, prandaj varrezat e tyre janë unikale dhe i kalojnë përmasat e varreve të zakonshme… Gurët e varreve të tyre dëshmojnë “jetën me stil” që ata kanë bërë derisa ishin në mesin e të gjithëve.

Comments are closed.