Vandalizoi varrezat me shpresën se do të ringjallte gjyshen!

51

Në qytetin e Knoxville, Tenesi, një burrë u arrestua për dëmtimin e një varreze, ndërsa ‘po përpiqej të ringjallte të vdekurit’, raportojnë mediat amerikane. Sekuenca e pazakontë e ngjarjes filloi kur autoritetet në Knoxville iu përgjigjën raporteve për vandalizëm në një varrezë në rrugën Huckleberry Springs të hënën e kaluar, rreth orës 15:30.

Kur policia mbërriti në vendin e ngjarjes, ata zbuluan një spektakël kaotik – një burrë po thyente gurët e varreve dhe gërmonte tokën në vende të ndryshme sikur po kërkonte diçka. Fajtori u identifikua si 34-vjeçari Danny Frazier, një njeri i pastrehë të cilin dëshmitarët e kishin parë më parë duke jetuar pranë varrezave. Kur u pyet për veprimet e tij, Frazier i tha policisë se po përpiqej ‘të ringjallte’ gjyshen e tij të ndjerë, e cila ishte varrosur diku afër. Mbetet e paqartë saktësisht se si ai synonte ta bënte këtë, por më vonë u akuzua për vandalizëm për shkaktimin e dëmeve në vlerë 30.000 dollarë.