[adning id="476476"]

“Vallja e Paqes” jep premierën e saj të Dielën

157
Në kuadër të manifestimeve për shënimin e 20 vjetorit të Marrëveshjes së Ohrit, IN Ansambli i këngëve e valleve popullore shqiptare në RMV në bashkëpunim me Ministrinë për sistem politik dhe marëdhënie ndërmjet bashkësive, organizon koncert me premierë absolute “Vallja e Paqes”. Transmetim i drejt për drejt në Televizionin e Maqedonisë, programi në gjuhën shqipe.
Pjesëmarrja e publikut me ftesa dhe duke respektuar të gjitha protokolet anti Covid në ambiente të mbyllura.
E dielë 08.08.2021 ora: 20:00
salla e Operës dhe Baletit – SHKUP