Valixhja që “ecën” vetë (VIDEO)

Udhëtimet e shpeshta, kryesisht ato me bagazhe me vete, shpesh kthehen në një bezdisje. Por së fundmi një shpikje e re u vjen në ndihmë të gjithëve atyre që bezdisen nga bagazhet. Travelmate Robotics, me bazë në Kaliforni, ka krijuar një çantë robotike, e cila do të lidhet me smartfonin tuaj, apo edhe me ndonjë sinjalizues tjetër që mund të vendoset si byzylyk dhe do t’ju ndjek kudo që të shkoni. Por ashtu si çdo lloj luksi ajo kushton paksa si tepër për xhepat e gjithsecilit, plot 399 dollarë.