Vajzat e fshatit promovojnë bujqësinë (FOTO)

12 vajza nga fshatra të ndryshme të Gjermanisë janë mbledhur për të bërë një set me foto që tregojnë jetën në fermat e vendit të tyre.

Numri 12 është pikërisht sepse bëhet fjalë për një kalendar, kalendarin e Fermerëve të Rinj për vitin 2019, ku vajzat bëjnë poza të bazuara në superheronj si Supermen, Thor dhe Ulverin.

Qëllimi i këtij kalendari është për të tërhequr rreth 20.000 të rinjtë në fshatrat e Bavarisë, e për t’u treguar rëndësinë e bujqësisë.