Vajza e Tom Cruise, Isabella, paraqitet në promon e scientologjisë

Vajza e Tom Cruise, Isabella, ka folur publikisht për lidhjen e babait të saj të famshëm me scientologjinë.

Vajza e tij i promovoi përfitimet e kishës kontroverse në një promocion të çuditshëm.

Image

Faqja e internetit e Tony Ortega, The Bunker Underground, raporton se Isabella po e promovon scientologjinë nga selia e saj në Londër.

Me pamje dukshëm të rritur, Isabella, 27 vjeç, e postoi një foto të vetes duke qeshur me mesazhin: Të gjithë duhet ta bëjmë këtë.

E-maili iu dërgua scientologëve më 19 mars.

Isabella flet për përvojat e saj të “auditimit” në promon, e cila synon t’i bindë scientologët që ta bëjnë një “praktikë” për t’u bërë auditorë në degën londineze të fesë kontroverse.

Ajo thotë: “U bëra ajo vajzë e bezdisshme në organizatë e cila do të fliste pafundësisht rreth asaj se sa i mahnitshëm është trajnimi dhe sa fenomenale është praktika.

“Të gjithë duhet ta bëjmë këtë. Është punë e vështirë… por ia vlen sepse do të kaloni”.

Pastaj ajo i pranon haptas besimet e Tom Cruise duke e falënderuar babanë e saj të famshëm dhe motrën e tij.

Ajo shtoi: “Faleminderit babait tim për gjithçka. Cassit. Tashit. Do të isha e mbytur në problemet e mia nëse nuk do të më kishit mbështetur që të kaloj nëpër çështjet preliminare”, shkruan KOHA Ditore.

Djali tjetër i Tom Cruise, Connor, 24 vjeç, është gjithashtu scientology.