Ushtarët izraelitë arrestojnë dy reporterë të televizionit “Al-Aksa”

Ushtarët izraelitë kryen bastisje në kapin e refugjatëve Arub në Hebron dhe arrestuan gazetarin Alu Titi dhe kameramanin e po të njëjtit televizion Emir Ebu Aram

12

Ramallah – Ushtarët izraelitë kanë arrestuar dy reporterë të televizionit “Al-Aksa” në Bregun Perëndimor, raporton Anadolu Agency.  Sipas deklaratave të një dëshmitari ushtarët izraelitë kryen bastisje në kapin e refugjatëve Arub në Hebron dhe arrestuan gazetarin Alu Titi, i punësuar në kanalin “Al – Aksa” që i takon Hamasit.  Kameramanin e po të njëjtit televizion Emir Ebu Aram, ushtarët e arrestuan në shtëpinë në Ramallah. Gjykata izraelite javën e kaluar dy të punësuar të “Al-Aksa” i gjobiti dhe u ndaloi punën në rajonin e Bregut Perëndimor për një vit. Televizioni “Al-Aksa” transmeton përmbajtje nga Rripi i Gazës.

Comments are closed.