Ukraina fillon në shkurt vaksinimin

10

Shteti i Ukrainës do e fillojë procesin e vaksinimit me vaksinën anti-Covid në muajin shkurt.

Këtë e ka bërë të ditur presidentit Volodymyr Zelensky përmes një videomesazhi. Që nga fillimi i pandemisë, Ukraina ka regjistruar 1.2 milionë të infektuar me COVID-19 dhe mbi 22.000 të vdekur.