‘Udhëto nëpër botë me muzikë’, Mula, Çezari dhe Tukiçi do ndezin Nju Jorkun

8

Nju Jork, 9 shtator – Nën organizim të Arian Kërliut më 5 tetor në Nju Jork të SHBA-ve pritet që të dëgjohet muzika klasike shqipe.

Ai ka ftuar tre emra të mëdhenjë të këtij zhanri edhe atë të madhen Inva Mula, Olen Çezari dhe Genc Tukiçi.

Comments are closed.