Twitter, jashtë funksionit

Twitter është jashtë funksionit për përdoruesit në mbarë botën.
Përdorues nga Europa, Azia dhe SHBA’të kanë raportuar probleme.

Përdoruesit e kanë të pamundur të shohin publikimet e reja në faqe.

Në vend të kësaj, shfaqen publikimet e vjetra.