Trump thotë se të dyja palët janë fajtore për dhunën në Charlottesville

30

Donald Trump ka akuzuar sulmuesit në Charlottesville duke thënë që të dyja palët kanë faj. Komentet e tij kanë qenë kontradiktore me deklarimet e tij të mëparshme kundër KKK-s dhe neonazistëve. “Ka dy pjesë nga secila histori” ka thënë Trump në një konferencë për media. Ai ka ndryshuar deklaratën e tij 48 pasi është lansuar dhe pasi ka ngushëlluar familjarët e viktimave.

Comments are closed.