Tridhjetë persona me Kovid-19 edhe në izolim do të votojnë më 13 korrik në Shtip

23

Shkup, 9 korrik – Tridhjetë persona të cilët janë të infektuar me koronavirus, por edhe persona të cilët janë në izolim  janë paraqitur të votojnë më 13 korrik, informon sot kryetarja e KKZ Shtip, Senka Andreeva.

Për momentin në Shtip ka mbi 160 raste aktive të Koviv-19 dhe 257 persona janë në izolim.

Andreeva theksoi se janë intensive përgatitjet për zbatimin e zgjedhjeve të parakohshme zgjedhore.

Comments are closed.