Tre vëllezërit nga Prishtina mbesin në rrugë (Video)

8

Shkëlzen, Fitim dhe Valdet Pireva, gjatë ditës së sotme u detyruan që ta lëshojnë banesën e tyre në të cilën ishin me qera, si shkak që nuk i kishin paguar detyrimet e tyre ndaj pronarit të banesës.

3 vëllezërit nga Prishtina, të cilët kishin banuar në lagjen Kolovicë e re në Prishtinë, tani më nuk kanë ku të shkojnë, ata natën e sontshme do ta kalojnë në rrugë.

Vëllezërit Pireva, më parë kishin jetuar në kushte të vështira sociale, ata nuk kishin pasur mundësi ta paguajnë qiranë e fundit, andaj edhe u dëbuan nga pronari i banesës.

DREJTPËRDREJT – DËBOHET FAMILJA SKAMNORE Familja Pireva mbetet në rrugë. Kërkon ndihmë. Tel. 045 988 598

DREJTPËRDREJT – DËBOHET FAMILJA SKAMNOREFamilja Pireva mbetet në rrugë. Kërkon ndihmë. Tel. 045 988 598

Publiée par RTK sur Jeudi 12 décembre 2019

Fitim Pireva, tha se ata kanë nevojë për ndihmë, pasi kanë edhe vëllaun e vogël 6 vjeç me vete.

“Po na kemi mbetë jashtë, ne kemi banuar në banesë, por pronari na ka dëbuar pasi jemi në kushte të vështira dhe nuk kemi pasur mundësi që ta paguajmë, sonte natën do ta kalojmë në rrugë, ne kemi me vete edhe vllaun 6 vjeq, Valdetin dhe nuk e dijmë se çka do të bëjmë, po presim pasi nuk kemi asnjë familjarë dhe askënd të na ndihmojë”, tha Pireva.