Tre persona janë lënduar në një aksident në rrugën Kumanovë-Sveti Nikollë

22

Kumanovë, 26 shkurt – Tre persona janë lënduar,  prej të cilëve njëri më rëndë në një aksident që ka ndodhur dje pasdite në rrugën rajonale Kumanovë-Sveti Nikollë, kumtoi sot SPB Kumanovë.

Aksidenti në polici është paraqitur në orën 16:20.

“Automjeti “opel astra” me targa të Kumanovës, i drejtuar  nga M.P.(40) nga Kumanova, ka daluar nga rruga. Në aksidentin, bashkëudhëtarja Z.P. (68) nga Kumanovë ka marrë lëndime  të rënda trupore, ndërsa vozitësi dhe bashkëudhëtarja tjetër S.P. (60) nga Kumanova kanë marrë lëndime të lehta trupore, të konstatuara nga Spitali i përgjithshëm  Kumanovë – kumtoi SPB.

Ekspertizë ka kryer ekipi i policisë së Kumanuovës.