Transportuesit privat, protesta para NQP-së

Shkup, 25 nëntor – Transportuesit privat për të pestën ditë me radhë nuk po qarkullojnë për shkak të borxhit të papaguar të Ndërmarrjes Qarkulluese Publike (NQP) ndaj tyre dhe sot do të zhvillojnë një protestë paqësore para selisë së NQP-së dhe më pas do të mbajnë një takim me të gjithë përfaqësuesit e Këshillit të Qytetit të Shkupit për të gjetur zgjidhje për problemet me të cilat ballafaqohen.