Tramp për herë të parë në opinion me maskë mbrojtëse

34

Uashington, 12 korrik – Presidenti amerikan Donald Tramp vizitoi një spital ushtarak në periferi të Uashingtonit dhe për herë të parë në opinion ka mbajtur maskë mbrojtëse për shkak të pandemisë së koronavirusit.

Kur jeni në spital…mendoj se pritet të mbani maskë”, deklaroi ai gjatë daljes nga Shtëpia e bardhë.

Comments are closed.