Tramp e falënderoi veten: E tërë bota na ka lakmi

Uashington, 6 korrik Presidenti amerikan, Donald Tramp sot në Tuiter kumtoi falënderim për veten e tij, duke cekur se e tërë bota e ka lakmi SHBA-në dhe rrëfimin e suksesit të Uollstritit.

“Shtetit tonë ia ka lakmi e mbarë bota. Ju falënderoj zotëri president”,shkroi në Tuiter Tramp.

Me këtë porosi ai publikoi edhe tuit nga profili zyrtar i Shtëpisë së Bardhë ku shkruan se të mërkurën tre indekset kryesore amerikane të bursave – Dau Xhons indastrëll evrixh, S/P 500 dhe Nasdak, patën rezultate rekorde.