Toyota prezanton minimakinën elektronike (FOTO)

58

Toyota ka prezantuar C+Pod, një minimakinë elektronike që është 2,49 m e gjatë, 1,29 m e gjerë dhe 1,55 m e lartë. Me dy vende, C+Pod është 100% elektrike, me një motor të vendosur në pjesën e pasme dhe me një shpejtësi maksimale deri në 60km/h. Sipas Toyota, me një karikim ky mjet mund të udhëtojë 150 km.